Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suolahden joulunavaus muistutti yhteisöllisyydestä – katso kuvat hämärtyvän illan tunnelmista

– Läheisyys ja lähiyhteisöt eivät ole kadonneet mihinkään. Ne eivät ole historiaa. Tämä joulunavaus ja tämä joulunaika sen osoittavat. Suolahdessa tiedetään, mitä läheisyys tarkoittaa, Sirpa Martins totesi puhuessaan Suolahden joulunavauksessa lauantaina Wanhan Aseman edustalla.

Kaupunkilaiset ottivat yhteisen joulunavauksen ilolla vastaan, eikä paukkuva pakkanenkaan saanut väkeä jäämään kotiin.

Lättähattu kuljetti ihmisiä Äänekoskelta ja soihtukulkue toi aktiivisia liikkujia Wanhan Aseman pihapiiriin samaan aikaan.

Martins kehotti puheessaan suosimaan jouluostoksissakin paikallisia yrittäjiä – näin tehtiin lauantainakin. Joulutorilla Aseman pihapiirissä ja sisällä Cafe Möljän tiloissa kymmenet yhteisöt, yritykset ja yksityiset myivät leivonnaisia, käsitöitä sekä jouluisen tunnelman tuojia. Samanaikaisesti vietettiin uuden kahvilan avajaisia.

– Toivottavasti pääsemme nauttimaan turvallisesta joulunajasta. Pidetään huolta toisistamme, Sirpa Martins muistutti toivottaen hyvää joulunaikaa.

Lauantaina järjestettiin myöd Päivä paloasemalla -tapahtuma, joka on valtakunnallinen, yleensä vuosittain järjestettävä koko perheen tutustumispäivä. Äänekoskella tapahtumaan osallistuivat ainakin Äänekosken VPK ja Suolahden PVPK.