Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kipinä nappasi taisteluvoiton Lappeenrannassa

Lappeenrannassa nähtiin sunnuntaina tiukka taistelu sarjapisteistä, kun Koiviston Kipinä ja Lappeenrannan NMKY kohtasivat miesten I-divisioona B:ssä.

Kipinä sai otteluun pirteän alun, jonka kotijoukkue käänsi toisella neljänneksellä edukseen.

Puoliajan jälkeen äänekoskelaiset kuroivat eron umpeen, ja nappasivat ottelun hallintaansa. Juuso Mäntymaan onnistunut kolmonen päätösneljänneksellä vei Kipinän parhaimmillaan jo 15 pisteen johtoon, eikä kotijoukkue päässyt enää taistelemaan voitosta.

– Kiva voitto, taistelemalla otettu. Se on tämän kauden Kipinää, että pystytään voittamaan pelejä puolustuksen kautta, ja puolustus on ollut vähintään kelvollista jos pystytään Lappeenranta pitämään alle 70 pisteessä, Kipinän päävalmentaja Joni Hautsalo kertoo.

Ensi lauantaina A-lohkoa johtava Kipinä kohtaa jälleen kärkijoukkueen toisesta lohkosta, kun B-lohkon piikkipaikalla oleva Team Pajulahti vierailee Liikuntatalolla.

Lappeenrannan NMKY–Kipinä Basket 66-77 (16-20, 19-11, 14-26, 17-20)

Kipinä: Junior Robinson 29/7/9 syöttöä, Chris Wray 15/22/4 riistoa, Jarmo Uecker 1/2, Oskari Savolainen 2/2, Tatu Koivunen 0/0, Juuso Mäntymaa 9/4, Eeti Varis 4/3, Sami Mäntymaa 17/1.