Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

58 pistettä riitti Huimalle voittoon Oulussa

Miesten I-divisioona A:ssa Äänekosken Huima ja Oulu Basketball kohtasivat sunnuntaina Oulussa vähäkorisesssa ottelussa.

Kotijoukkue karkasi ottelun alussa 10-2 -johtoon, kun Huiman heittopeli takkusi. Myös vieraat saivat konettaan käyntiin, ja puoliajalle ero oli kutistunut jo kolmeen pisteeseen.

Kolmas jakso oli Huiman. Kun oululaiset pussittivat ainoastaan kahdeksan pistettä, Huima takoi taululle 22 pistettä ja pääsi lähtemään päätösneljännekselle kuskin paikalla.

Oulu Basketball vei viimeisen jakson pisteellä, mutta ottelun voitto matkasi Huiman mukana Äänekoskelle. Äänekoskelaisten puristuksessa kotijoukkue jäi lähes täysin amerikkalaiskolmikkonsa varaan korinteossa, kun Huima puolestaan onnistui tasaisemmin.

Huiman kausi jatkuu ensi sunnuntaina, kun se saa Pankkarille vieraakseen sarjataulukossa sijaa ylempänä majailevan Kristika Turun.

Oulu Basketball–Äänekosken Huima 48-58 (14-7, 12-16, 8-22, 14-13)

Huima: Juuso Salmi 7/4, Veeti Jämsen 6/3, Gleb Sokolov 0/1, Joonas Makkonen 0/1, Tray Boyd 19/8/4 syöttöä/5 riistoa, Timi Puittinen 11/6, Santeri Mäntynen 0/3, Joni Pohjonen 15/16.