Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Haastavan syksyn jälkeen Urhon tavoitteet ovat korkealla

Suolahden Urho valmistautuu jatkamaan kauttaan jääkiekon II-divisioonassa joulutauolla nollatun haasteellisen syksyn jälkeen.

– Kausi alkoi hyvin, mutta loukkaantumissuman myötä viisikot menivät rikki. Vaikka syyskausi olikin sen jälkeen selviytymistaistelua jouluun asti, ei sen taakse voi mennä, päävalmentaja Jarmo Rintamaa toteaa.

Urholla ei ole kevätkauteen lähtiessäkään parhaat mahdolliset lähtökohdat, kun koronakaranteenit vaikuttavat kokoonpanoon.

– Tavoitteena on edelleen se, että kevään viimeisessä pelissä nostetaan palkinto kattoa kohti. Pudotuspeleihin on tarkoitus mennä, ja pelin pitää näyttää valmiilta, kun pudotuspelit alkavat, Rintamaa kertoo.

Päävalmentaja luottaa tavoitteen saavuttamiseen, ja mikä on luottaessa, kun joukkue viime keväänäkin esitti kauden parasta peliään keväällä juuri ennen kuin korona katkaisi kauden kesken.

Ensimmäisen haasteen suolahtelaisille kevätkaudella asettaa paikallisvastustaja Gladiators, jonka Urho kohtaa ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella.

– Gladiators voitti sarjakärki Warkiksen ihan pystyyn viime pelissä, ja pidän heitä sarjan kovimpana joukkueena tällä hetkellä. Päästään näkemään heidän vahvuudet ja heikkoudet, ja saadaan hyvää oppia heidän pelaamisestaan jatkoa ajatellen, Rintamaa sanoo.

Urho saa Gladiatorsin vastaansa lauantaina klo 16 alkavaan otteluun, joka koronarajoitusten myötä pelataan tyhjille katsomoille. Ottelu on kuitenkin näkyvissä suorana lähetyksenä Urho TV:ssä Youtubessa.