Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suolahdessa pidetään koronarokotuspäivä tulevana sunnuntaina, Sumiaisissa ja Konginkankaalla reilun viikon päästä

Äänekosken kaupunki jalkauttaa koronarokotuksia Äänekosken terveysaseman lisäksi täsmäiskuna Suolahteen, Sumiaisiin ja Konginkankaalle.

Tulevana sunnuntaina 16. tammikuuta järjestetään koronarokotusta Suolahden entisellä terveysasemalla osoitteessa Kisakatu 4 kello 9-15.30 välisenä aikana.

Ensi viikolla sunnuntaina 23. tammikuuta rokotuksia tarjotaan entisillä terveysasemilla Sumiaisissa osoitteessa Kuoppatie 3 ja Konginkankaalla osoitteessa Konginkankaantie 195. Sekä Sumiaisissa ja että Konginkankaalla rokotukset järjestetään kello 9.30-15 välisenä aikana.

Kaupunki muistuttaa tiedotteessaan, että rokotuksiin tulee varata aika etukäteen. Sähköinen ajanvaraus on avattu kaikkiin edellä mainittuihin rokotuspaikkoihin.

Mikäli sähköiseen ajanvaraukseen ei ole mahdollisuutta, voi ajan varata myös soittamalla Äänekosken keskitettyyn ajanvarauksen puhelinnumeroon 020 632 2821. Numero palvelee ma-to klo 8-15.30 ja pe klo 8-14.

5-11-vuotiaiden lasten rokotuksia järjestetään ainoastaan Äänekosken terveysaseman lastenneuvolassa. Kaupungin mukaan lasten rokoteaikoja on runsaasti tarjolla 12.1.-17.1. väliselle ajalle, myös lauantaille 15.1.