Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänekoskella nokkakolari ja kahden henkilöauton kylkikolari – Nelostie oli kokonaan poikki Liimattalan kohdalla

Äänekoskella sattui perjantai-iltana kaksi liikenneonnettomuutta.

Henkilöauto ja pakettiauto törmäsivät nokkakolarissa Kangashäkintiellä, Kivimäen kohdalla. Autot ajautuivat ojaan.

Pakettiautossa oli kyydissä kuljettaja ja henkilöautossa kolme henkilöä, joista yhdelle aiheutui lieviä vammoja. Autot olivat törmänneet arviolta 40 km/h nopeudella eivätkä kärsineet kovin suuria vaurioita.

Tilanteesta aiheutui vain pientä liikennehaittaa kyseessä ollessa pieni sivutie. Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 20.22. Onnettomuuden syystä ei ollut tietoa pelastuslaitoksella.

Äänekoskellä Nelostiellä sattui puoli yhdeksän aikaan kahden henkilöauton kylkikolari Liimattalan kohdalla. Autoissa oli kyydissä kolme henkeä ja heille aiheutui lieviä vammoja. Ensihoito tarkasti osalliset.

Toinen auto oli tullut pienemmältä tieltä Nelostielle ja siinä törmännyt Nelostietä kulkevan auton kylkeen. Autot menivät hinauskuntoon.

Liikenne oli kokonaan poikki kumpaankin suuntaan onnettomuuden tapahtumisesta lähtien noin kello 21.40 asti.

Juttua korjattu klo 21.42: pelastuslaitoksen jatkotiedotteen mukaan Nelostien kolari oli kahden henkilöauton välinen ei neljän. Osallisina oli kolme henkeä, ei vain kuljettajat.