Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänekoskelaisseuroille tunnustusta Keski-Suomen Urheilugaalassa – juniorityö kantaa hedelmää

Scandic Laajavuoressa Jyväskylässä vietetään Keski-Suomen Urheilugaalaa, jossa menestystä saivat myös äänekoskelaiset urheiluseurat.

Suolahden Urhon jääkiekon harrastajamäärien kasvattaminen sekä Äänekosken ensilumen ladut valittiin lajiliittojen toimesta omien lajiensa Keski-Suomen vuoden 2021 urheiluteoiksi.

– Ollaan otettuja, että meidät on huomioitu. Työtä on saatu tehdä, että koronasta huolimatta ollaan saatu harrastajamäärät kasvamaan. Älyttömän määrän vaatii aina talkooihmisiä ja vapaaehtoisia mukaan, ja kiitos kuuluukin kaikille ketkä ovat toiminnassa mukana, Urhon toiminnanjohtaja Sami Pekkala hymyilee.

Viime vuonna Urhon toimintaan tuli mukaan 80 uutta lisenssinhaltijaa, mikä on pienessä kaupungissa suuri määrä. Tällä hetkellä Urhon kiekkokoulussakin kiekkoilee kuutisenkymmentä lasta, ja vaikkei tilastoja vielä nykytilanteesta olekaan, toiminnanjohtajan oma tuntuma on, että junioripelaajien määrä on jatkanut kasvuaan.

Lisäksi Äänekosken kaupunki valitsi omaksi vuoden liikuntateokseen Äänekosken Huiman juniorijalkapalloilijoiden osallistumisen vuonna 2021 rakennetun ylipainehallin pystyttämiseen.

Juniorijalkapallojaostosta talkoisiin osallistui yhteensä 108 ihmistä, ja ihmistyötunteja hallin pystytyksessä kertyi 12 päivänä yhteensä 936.

– Huomioiminen kannustaa jaostoja ja seuraa edelleen tekemään talkootyötä ja hakemaan myös uusia haasteita. Mukavaa että seuratoiminnassa saadaan tunnustusta siitä tekijöiden hyvästä työstä, mitä vapaaehtoiset tekevät eri jaostoissa, Huiman puheenjohtaja Markku Auvinen jatkaa samoilla linjoilla.