Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kipinä joutui pettymään Perniössä

Koripallon I-divisioona B:n toisessa puolivälieräottelussa Koiviston Kipinän ja PeU-Basketin välillä äänekoskelaiset olivat selkä seinää vasten hävittyään avausottelun kotisalissaan keskiviikkona.

Kipinä ei päässyt lähtemään otteluun parhaista lähtökohdista, kun jo edellisestä ottelusta sivussa ollut Josh McFolley ei pystynyt pelaamaan lauantainakaan.

Siitä huolimatta äänekoskelaiset veivät avausneljänneksen, mutta kotijoukkueen 17-0 -putki toisen neljänneksen alkuun käänsi ottelun selkeästi perniöläisten hallintaan.

Vaikka Kipinä vei kolmannen neljänneksen, ja näytti vielä nousevan taistelemaan voitosta ja kauden jatkumisesta, kotijoukkueella oli lopussa tankissa enemmän bensaa.

– Onhan tämä valtava pettymys. Jos jotain positiivista etsii, niin pelattiin selkeästi paremmin kuin keskiviikkona. Koko ajan tuntui vahvasti siltä että voidaan kuroa ero umpeen. Sen suhteen voidaan lähteä pää pystyssä kotiin, Kipinän päävalmentaja Joni Hautsalo toteaa.

Runkosarjan voittanut Kipinä taipui sarjataulukossa kymmenenneksi sijoittuneelle Perniölle suoraan kahdessa ottelussa, ja näin joukkueen kausi päättyi puolivälieriin tämän kauden I-divisioona B:ssä.

PeU-Basket – Kipinä Basket 93-72 (23-24, 28-10, 10-16, 32-22)

Kipinä: Ricardo Glenn 26/26/4 riistoa, Jarmo Uecker 0/2, Oskari Savolainen 11/3, Tatu Koivunen 5/3, Juuso Mäntymaa 1/4, Eeti Varis 2/0, Jari Mäntymaa 2/0, Mika Sironen 0/0, Sami Mäntymaa 25/3.