Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Urho taisteli itsensä jääkiekon II-divarin finaaliin

Suolahden Urhon lähtökohdat ratkaisevaan välieräotteluun SuKiKaa vastaan jääkiekon II-divisioonassa eivät olleet parhaat mahdolliset, kun jo edellispäivänä tiukan 70 minuutin väännön suonenjokelaisia vastaan käynyt joukkue ei saanut merkittävästi kasvatettua miehistönsä määrää sunnuntaihin.

– Ihan uskomattoman sitoutunut ja tiivis ryhmä oli tämän viikon, jokainen pelaaja antoi parhaansa ja kaikki jätettiin kentälle. Sovittiin keskiviikon pelin jälkeen Kyöpelinvuorella, että jätetään se ensimmäinen peli sinne, oma tekeminen riittää ja keskitytään siihen. Sitä sitten viikonloppuna toteutettiin, Urhon päävalmentaja Timo Väisänen kertoo.

12 kenttäpelaajan voimin Urho taisteli sunnuntaina Suonenjoella, eikä voitto irronnut helpolla. Maalin johdossa olleet suolahtelaiset kestivät kuitenkin isäntien rynnistyksen lopussa, kun ilman maalivahtia pelanneen SuKiKa:n ei annettu tehdä maalia kahden miehen ylivoimalla.

Jaakko Hämäläinen iski Urhon avausmaalin ja Tuomas Perhonen voittomaalin. Suonenjokelaisten pyörityksestä kertoo myös se, että kotijoukkueen veräjänvartija Joona Simonen keräsi ottelussa 17 torjuntaa, kun taas Urhon Jyri Pussinen venyi kiekon eteen 41 kertaa.

Lohkonsa keskiviikkona käynnistyvissä finaaleissa Urho kohtaa paikallisvastustajansa Gladiatorsin, Suolahdessa joukkueet kohtaavat lauantaina klo 18.30. Mahdollisen kolmannen ja ratkaisevan loppuottelun joukkueet pelaavat sunnuntaina Laukaassa.

SuKiKa – Urho 1-2 (1-1, 0-0, 0-1)

Urho: Tuomas Perhonen 1+1, Jaakko Hämäläinen 1+0, Vili Seppä 0+1, Ilmari Åsenbrygg 0+1, Jyri Pussinen 41 (11+13+17) torjuntaa.