Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuukka Lupsakolle Sporting-kultaa Kyproksen GP-kisoissa

Äänekosken Sumiaisista kotoisin oleva ja Keski-Suomen Haulikkoampujia edustava Tuukka Lupsakko on voittanut Kyproksella kansainvälisen junioreiden Sporting-kisan. Voittoon riitti pistemäärä 159.

Kyproksella Limassolin uusitulla kansainvälisellä ampumaradalla järjestettiin Sportingin ja Compak sportingin Grand Prix-kilpailut viime viikolla ja viikonloppuna.

Compak Sporting -kisan junioriluokassa Lupsakko oli kolmas pistemäärällä 180.

Lupsakko kertoo Ampumaurheiluliiton tiedotteessa olevansa erittäin tyytyväinen Sporting-kisansa tuloksiin. Radat olivat vaikeat, sillä kiekot olivat joko tosi kaukana tai hyvin nopeita ja lähellä.

– Vaikka oli hieman haasteita, ammunta sujui hyvin. Myös Compak sporting -kisan ensimmäinen päivä meni ihan hyvin, mutta toisena päivänä kuumuus ja nesteytyshaasteet veivät voimat ja tulos laski, Lupsakko kommentoi tiedotteessa.

– Mutta ottaen huomioon, että nämä olivat minun ensimmäiset kansainväliset ampumakisat, olen hyvin tyytyväinen, sillä toisesta kisasta tuli kultaa ja toisesta pronssia.

Osallistujia oli molemmissa kisoissa hieman alle parisataa.