Tuhti juhlapaketti rautalankaa tarjolla Äijälässä

Tapahtuman kymmenvuotisjuhlaa vietetään lauantaina jälkikäteen.

Äijälän Rautalankalauantai on odotettu kevään musiikkitapahtuma. Kaikukitaramusiikki kajahtaa seurantalolla tulevana lauantaina 23.4. kello 20 alkaen. Lavalle nousevat bändit, jotka oli kiinnitetty tapahtuman 10-vuotisjuhliin jo keväällä 2020.

Juhlava on kattaus. Kitaramusiikin monitoimimies, helsinkiläinen Jari Jousimo on nyt liikkeellä puhtaan rautalankakokoonpanonsa The Beat Crushersin kanssa. Tangomarkkinoiltakin tuttu varkutelainen Jere Hartikainen on vaihtanut tyyliä ja esiintyy nyt Jere & The Fiftersin kansa. Savolaiskeskisuomalainen Twist & Shout on tällä kertaa ortodoksisella rautalankalinjalla. Kansainvälistäkin huomiota levyillään ja esiintymisillään saanut hämeenlinnalainen Pekka Tiilikainen & Beatmakers on kokenut monipuolisuusryhmä. Talon bändinä on tietysti Galaxie.

– Toivotaan että väki lähtee liikkeelle parin koronavuoden jälkeen. Seurantalon piha on saatu tyhjiksi valtavista lumimassoista, joten myös tunnelmaa luovat cruicing-autot mahtuvat pakalle, pohdiskeli puuhamies Petteri Savolainen.

Äijälän Raualankalauantain järjestävät Äijälän kyläseura ja Studio Kolunpohja.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut