Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koulunmäen yhtenäiskoulun kevättapahtuma sai väen liikkeelle

Koulunmäen yhtenäiskoulun kevättapahtumassa torstaina taivas antoi räntää koko voimallaan, mutta ihmisiä oli siitä huolimatta runsaasti paikalla. Jopa Tanhupallon serkku Tangopallo oli tullut toivottamaan ihmiset tervetulleeksi ja muistuttamaan ystävyyden ja läheisyyden tärkeydestä.

Tarjolla oli ulkona vitossluokkalaisten myyntikojuja, muun muassa hodareita, karkkeja, hattaraa ja poppareita, joihin riitti väkeä jonoksi asti koko tapahtuman ajan. Sisätiloissa oli rannekorujen tekoa, kasvomaalausta ja linnunpönttöjen rakentamista sekä taitavia musiikkiesityksiä musiikin valinnaisryhmien esittäminä. Kesäkaara tarjosi musiikkia ja jousiammuntaa.

Musiikkiesityksiä varta vasten olivat tulleet kuuntelemaan Miia tyttärensä kanssa. He ihastelivat nuorten rohkeutta ja taitoa.

– Nämä on niin hurjan taitavia ja ihania esiintyjiiä. Toki muutakin on kierrelty katsomassa, mutta kyllä meitä veti nämä musiikkiesitykset ihan erityisesti.