Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

25-vuotisjuhlavuotta viettävä Lauluyhtye Rajaton konsertoi Konginkankaan kirkossa

Suomen tunnetuin ja pitkäikäisin a cappella -yhtye Rajaton saapuu toukokuussa konsertoimaan Äänekoskelle, Konginkankaan kirkkoon.

Lauluyhtye Rajaton on kysytty esiintyjä maailmalla, ja yhtye konsertoi Suomea useammin rajojen ulkopuolella.

Vastikään Yhdysvaltojen Sioux Cityssä esiintynyt Rajaton odottaa innolla Konginkankaan konserttia, jossa Rajatonta on mahdollisuus kuulla keväisissä tunnelmissa, yhtye tiedottaa.

Rajaton konsertoi Äänekoskella Konginkankaan kirkossa sunnuntaina 22. toukokuuta kello 17.

Rajaton Kevät -konsertin ohjelmassa kuullaan yhtyeen 25-vuotisen uran varrelta poimittuja yleisön suosikkikappaleita sekä uusia sävellyksiä.

– Menneisiin vuosiin mahtuu runsaasti hienoja ja merkityksellisiä kappaleita, joita haluamme tässä konsertissa esittää, yhtyeen väki kertoo tiedotteessa.

Keväinen kirkkokonsertti Konginkankaalla on osa Rajattoman 25-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Konginkankaan konsertin lisäksi Rajaton kiertää kesällä sekä kotimaassa että mm. Saksassa, Ruotsissa, Irlannissa ja Kanadassa, jossa on luvassa yhteiskonsertit Toronton Sinfoniaorkesterin kanssa.

Syksyllä yhtye esiintyy peräti neljän Pohjois-Amerikkalaisen sinfoniaorkesterin solistina ja toteuttaa jouluperinteeksi muodostuneen Rajaton Joulu -kiertueen. Rajattoman 25-vuotisjuhlallisuudet huipentuvat juhlakonserttiin, joka järjestetään Helsingin Musiikkitalossa 2. lokakuuta.

Yhtye on myös julkaissut kuusiosaisen podcastin, joka on läpileikkaus yhtyeen neljännesvuosisataisesta historiasta.

– Pitkän matkamme varrella moni asia on muuttunut, mutta rakkaus yhtyelauluun ja yhdessä tekemiseen on pysynyt koko uramme ajan, yhtyeen jäsenet toteavat.

Lauluyhtyeessä esiintyvät sopraanot Essi Wuorela ja Aili Ikonen, altto Soila Sariola, tenori Hannu Lepola, baritoni Ahti Paunu ja basso Jussi Chydenius.