Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänekosken Teatterin ja kaupungin välille sorvataan yhteistyösopimusta urheilupuolen tapaan

Äänekosken kaupunki ja Äänekosken Teatterin taustalla oleva Äänekosken teatterin kannatusyhdistys ry suunnittelevat aiempaa tiiviimpää yhteistyötä.

Maanantaina kokoontuvalle kaupunginhallitukselle esitetään, että urheilupuolella jo käytössä olevaa kaupungin ja seurojen sekä yksittäisten urheilijoiden markkinointi- ja yhteistyösopimusmallia laajennettaisiin kulttuurialalle.

Äänekosken teatterin kannatusyhdistys ry ja Äänekosken kaupunki solmisivat 15 000 euron suuruisen sopimuksen, joka perustuisi vastikkeellisuuteen.

Sopimuksen myötä teatteri sitoutuisi muun muassa tuottamaan vähintään yhden esityskokonaisuuden vuodessa, ylläpitämään nuorille suunnattua säännöllistä teatteritoimintaa ja pyrkisi järjestämään vähintään yhden nuorten esittämän näytelmäkokonaisuuden vuodessa.

Äänekosken kaupunki edellyttäisi myös muun muassa, että sopimuskumppani tuo kaikessa viestinnässään kaupunkia positiivisesti esille.