Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Urhon kesäpäivillä vilskettä ja vilinää

Suolahden Urhon kesäpäivät järjestetään tämän viikon lauantaina, 18.6., Suolahden yhtenäiskoulun ja jäähallin parkkipaikalla. Tapahtuma alkaa kello 10 ja kestää kello 17 saakka. Päivätapahtuma on suunnattu koko perheelle ja illalla vilske jatkuu täysi-ikäisten kesken.

Kesäpäivillä Urhon eri lajijaostot esittelevät omaa lajiaan muun muassa jääkiekon laukaisupisteen, koripallon heiton sekä taitoluistelunäytöksen kautta. Tarkoituksena on esitellä kootusti Urhon toimintaa ja tuoda esiin Urhon eri lajeja.

Perheen pienimmille on luvassa vauhtia, sillä paikalle on hankittu pomppulinna ja temppurata. Tapahtumassa on myös Äänekosken liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara järjestämässä tekemistä lapsille ja nuorille, sekä Äänekosken VPK esittelemässä kalustoaan.

Kesäpäivillä on myös livemusiikkia, kun paikallinen CON-bändi nousee lavalle. Koko tilaisuuden juontaa STIG ry ja lavalla on musiikin lisäksi luvassa palkintojenjakoa sekä muistamisia Urhon toiminnassa mukana olleille.

Tapahtumassa on saatavilla juotavaa ja pikkusuolaista syötävää Urhon kioskista. Lisäksi myynnissä on myös fanituotteita.

Päivätapahtuman päätyttyä jatkuu hauskanpito Suolahden Ravintola Majakassa.

– Majakassa järjestetään jatkotapahtuma, jossa on livemusiikkia ja virvokkeita aikuisempaan makuun, kertoo Sami Pekkala Suolahden Urhosta.