Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänekoski Äksön valmistautuu kesään kaupungin keskustassa

Äänekoski Äksön palaa kaupungin monitoimiaukiolle. Kesäinen markkinapäivä tarjoaa ohjelmaa koko perheelle lauantaina 11.6.

Äänekosken keskustaan kurvaavat myös myyntikojut, Kesäkaara, YAD ja moni muu. Tapahtuman huipentaa Jukka Poika, joka esiintyy kello 13. Kesäyrittäjyyssetelillä itsensä työllistäneet nuoret pitävät kojuja Keskuspuistossa ja ympärillä on nuorisolle suunnattuja pisteitä.

Tänä kesänä tapahtuman järjestämiseen osallistuvat nuoret Sanni Tammelin ja Anna Inkeroinen, jotka ovat ahkerasti tehneet töitä tapahtuman eteen.

– Työni tapahtumassa alkoi jo ideoimisvaiheessa ja nyt työtehtävät vaihtelevat lauantain koordinoinnista tapahtuman mainostamiseen. On ollut antoisaa päästä näin lähelle tapahtuman järjestämistä, kertoo Anna Inkeroinen Äänekosken kaupungin tiedotteessa.

Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua myös uuteen kaupunkistrategiaan Äänekoski-ilmiöön – tällä kertaa erityisesti nuorten näkökulmasta.

Monitoimiaukion viereisellä hiekkakentällä pidetään samaan aikaan peräkonttikirppis. Äänekoski Äksön järjestetään keskustaajamassa, mutta kävijöitä halutaan paikalle koko kaupungin alueelta. Osallistumisen helpottamiseksi Vihreä Uusiutuva Äänekoski-hanke on tarjonnut kyläbussin ilmaiset kyyditykset.

Äänekoski Äksön on alun perin lähtenyt keskustan alueen yrittäjien toiveesta saada Äänekosken keskustaajaamaan eloa. Yhteistyössä Äänekosken kaupungin ja yrittäjien kanssa tapahtumaa on järjestetty vuoden ajan eri teemoin.

Äänekoski Äksön monitoimiaukiolla 11.6. kello 11–14. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.