Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvä taistelu Suolahden nurmella ei tuonut pisteitä HuimaUrholle – vierasjoukkue veti maalin verran paremmaksi

Sateisena lauantai-iltapäivänä HuimaUrho sai vieraakseen Nelosen lohko C:tä dominoineen Rangersin.

Suolahden nurmella pelattu ottelu alkoi vauhdikkaasti molemmilta joukkueilta. HuimaUrho sai vajaan vartin kohdalla vapaapotkun lupaavasta paikasta. Petrus Lukkarin laukoma komea kuti upposi verkkoon maalivahdin käsien kautta.

Ottelu jatkui tasaisena. Molemmat joukkueet hyökkäsivät vuoron perään, molemmilla oli myös paikka tai kaksi. Rangers sai kerran pallon maaliinkin mutta se vihellettiin paitsioksi.

Jakson loppupuolella Rangers sai hieman paremman otteen pelistä. Nelisen minuuttia ennen jakson loppua vieraiden Mikko Turunen iski vieraat tasoihin maalinedusruuhkasta. Tauolle siirryttiin tasalukemissa 1-1.

Toisen jakson HuimaUrho aloitti hyvällä otteella. Syntyi kaksi tai kolme paikkaakin, mistä jäi kuitenkin maalaamatta.

Myös Rangers sai luotua paikkoja, mutta kotijoukkueen puolustuksessa erittäin vahvan ottelun pelannut Antti Parviainen kavereineen piti pitkään lukemat tasoissa.

Ottelun 77. minuutilla vieraat laittoivat matalan keskityksen laidalta. Etutolpalta pallon puttasi reppuun Aleksi Kaakinen.

Aivan ottelun lopussa nähtiin vielä parranpärinää aiheuttanut tilanne. Kotijoukkueen hyökkääjä kaadettiin rangaistusalueella. Tuomari näytti palloa jo pilkulle ja pillikin oli suussa, mutta vihellystä ei tullutkaan. Kotijoukkueen harmiksi peliä jatkettiin maalipotkulla.

Ottelu päättyi pian tämän jälkeen loppuluvuin 1-2. Hyvin taistellut HuimaUrho jäi siis pisteittä, Rangersin jatkaessa puhtaalla pelillä lohkokärjessä.

Valmentaja Janne Lahti luonnehti ottelun jälkeen näin:

– Hieno ottelu ja tapahtuma. Ainoa harmi oli, että pojat ei saaneet palkintoa upeasta taistelusta. Olisi kyllä ansaittu tuollaisen pelin jälkeen jotain. Vastassa sarjan paras joukkue ja pystyttiin omalla pelaamisella pitämään jopa peliä hallinnassakin. Luotiin kummallakin jaksolla tarvittavat paikat maalintekoon, joista pitäisi pystyä ottelut ratkaisemaan.

– Mutta kaikki kunnia vieraille, olivat maalin verran parempia. Mutta niin kuin nähtiin, jos tehdään jatkossakin asioita kuten sovitaan ja sitoudutaan auttamaan kaveria, niin hyvä tästä tulee. Suuri kiitos koko joukkueelle, Lahti summasi.

Kapteenina toiminut Jaakko Ruuska oli samoilla linjoilla:

– Todella vahva taistelu sarjakärkeä vastaan. Tällä kertaa ei pisteille asti riittänyt, vaikka saumat siihen olivat hyvät. Joka jätkän peli-ilmeeseen voi olla erittäin tyytyväinen. Tästä on hyvä jatkaa kohti syyskierrosta.

HuimaUrhon seuraava kotiottelu Nelosessa pelataan keskiviikkona 3.8. klo 19.00 Suolahden nurmella.