Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huiman korismiehistölle tukku pelaajasopimuksia – Koskisen opit kiinnostavat

Toiseen kauteensa koripallon 1A-divisioonassa valmistautuva Huima on tehnyt pelaajasopimuksia tulevalle kaudelle.

Viime viikolla seura julkisti Santeri Mäntysen ja Gleb Sokolovin jatkavan joukkueessa, ja tällä viikolla miehistöön on kiinnitetty viime kaudelta tuttu Kalle Kalin sekä uutena miehenä joukkueeseen BC Nokiasta siirtyvä Veikka Hiekkataipale.

– Kalin sai tarjouksia Korisliigaseuroistakin, mutta halusi jäädä meille kehittymään. Samoin Nokialta tuleva Hiekkataipale, hänkin halusi meille Tommi Koskisen oppiin, Huiman edustuskoripallojaoston puheenjohtaja Hannu Kautto kertoo.

Jatkosopimukset allekirjoittaneesta kolmikosta Kalin pelasi viime kaudella Huiman paidassa 16 peliä 10,6 pisteen ja 6,4 levypallon keskiarvoilla, Mäntynen tilastoi 8,1 pistettä ja 4,5 levypalloa 18 ottelussa ja Sokolov 6,2 pistettä ja 3,4 levypalloa 19 pelaamassaan ottelussa.

Takamiehen tontilla viihtyvä 19-vuotias ja 188-senttinen Hiekkataipale pelasi viime kaudella BC Nokian riveissä Korisliigaa sekä Raholan Pyrkivän paidassa I-divisioona B:tä.

Aiemmin Huima on jo tehnyt sopimukset valmennuksessa jatkavan kaksikon Tommi Koskisen ja Otto Jämsenin, sekä pelaajista omien kasvattiensa Kasperi Häkkisen ja Veeti Jämsenin kanssa.