Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HuimaUrho2 tappiolla sarjatauolle

Huimaurho2 kohtasi helteisenä tiistai-iltana Suolahden Wembleyllä PetPetin, Petäjävedeltä Vitosen kevätkierroksen päätösottelussaan. Ennen ottelua HuimaUrho2 oli sarjassa toisena ja PetPet neljäntenä.

Ottelu alkoi kotijoukkueen hallinnalla. Muutama maalipaikkakin kehittyi, maalia ei vaan syntynyt. Jakson loppupuolella PetPet pääsi peliin paremmin mukaan, Myös vieraat saivat pari paikkaa, jotka kotijoukkue vielä kuitenkin selvitti. Tauolle siirryttiin tasalukemissa 0-0.

Toisen jakson HuimaUrho2 aloitti taas kovalla painostuksella.

Viimeiset syötöt hukkuivat kuitenkin jatkuvasti vääriin osoitteisiin tai jäivät kokonaan osoitteettomaksi.

Kun jaksoa oli pelattu vajaa vartti, niin PetPet sai vastahyökkäyksen. Oikealta laidalta päästiin keskittämään ja maalinedustalle saapunut Eerik Lahtinen pisti pallon yläriman kautta verkkoon.

Kotijoukkue jatkoi näennäistä painettaan. Varsinaiset maalipaikat oli kuitenkin vähissä. Ottelun 83. minuutilla HuimaUrho2 hyökkäsi liian kovalla innolla ja se kostautui.

Vieraat onnistuivat purkamaan paineen ja vapauttivat Pyry Tuomisen läpiajoon. Pyry ei paikastaan erehtynyt, vaan laittoi pallon varmasti ohi kotijoukkueen maalivahdin. Enempää maaleja ottelussa ei nähty. PetPet vei pisteet Petäjävedelle lukemin 0-2.

Sarjatauolle HuimaUrho2 jää sarjakakkosena vahvan alkukauden ansiosta. Sarja jatkuu pienen tauon jälkeen kotiottelulla Komeetat2 joukkuetta vastaan maanantaina 25. heinäkuuta kello 18.30 Suolahden nurmella.