Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HuimaUrholle tappio Säynätsalossa

Nelosen kausi jatkui HuimaUrholla keskiviikkoiltana Säynätsalon tekonurmella. Isäntäjoukkueena toimi myös vahvan äänekoskelaistaustan omaava BET. HuimaUrho aloittikin ottelun ryminällä. Heti alussa vieraat saivat vahvan paineen BETin maalille. Siinä rytäkässä oli ainakin kolme paikkaa tehdä johtomaali, mutta kotijoukkueen maali oli kuin noiduttu. Välittömästi tämän jälkeen iski kuitenkin kotijoukkue. Hieman paitsioltakin haiskahtanut tilanne jäi viheltämättä ja Timo Nousiainen karkasi maalintekoon. Kaksi minuuttia myöhemmin lähes identtinen tilanne. Sama mies viimeisteli jälleen karkumatkalta.

Reipas kymmenen minuuttia myöhemmin vieraiden puolustuslinjalta karkasi sitten Topi Kanerva, eikä hänkään erehtynyt. Lukemat jo vajaan kahdenkymmenen peliminuutin jälkeen 3-0. Reilun puolen tunnin kohdalla HuimaUrhon puolustuksessa Jaakko Ruuska yritti purkupalloa. Pallon tiellä oli kotijoukkueen pelaajan jalka, seurauksena pallo pilkulle. Rashid Azimi laittoi pilkun varmasti verkkoon. HuimaUrhollakin oli jaksolla muutama paikka tehdä maaleja mutta viimeistelyssä ei onnistuttu. Taukoluvut jo melko selvät 4-0.

Toinen jakso oli enemmän sitten pelailua kun peli oli jo käytännössä ratkennut. Illan komein maali nähtiin jakson puolivälin tietämillä. Ossi Kivipuro laukoi vaparin noin kolmestakymmenestä metristä komeasti tolpan kautta sisään. Lisämaaleja ei tämän jälkeen enää nähty. Paikkoja toki oli vielä molemmilla. Vieraiden viimeistely ontui edelleen ja Riku Ripatti torjui loput kotijoukkueen lähentelyt. HuimaUrho lähti siis kotimatkalle tylyt 5-0 lukemat niskassaan.

Kapteeni Joni Terho summasi:

– Ensimmäisen jakson alkuun kaverin prässi pääsi vähän yllättämään ja saivat muutaman helpon maalin. kaveri käytti fyysisyyttä hyväkseen ja me olimme surkeita ensimmäisen jakson. Meilläkin oli useampi loistava paikka mutta ne tuhlailtiin. Omaa peliä ei saatu käyntiin ollenkaan.

– Toinen jakso oli enemmän pelailua. Muutama junnu sai ensimmäiset minuutit edustuksen pelissä mikä on hyvä juttu tulevaisuutta ajatellen.

HuimaUrhon seuraava ottelu Nelosessa pelataan Suolahden sametilla keskiviikkona 3.8. klo 19. Vastassa silloin HoDy.