Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kesä päätettiin Suolahdessa cruisaillen ja bilettäen

Venetsialaiset keräsivät väkeä Suolahden satamaan lauantaipäivänä satamäärin.

Rannikkoseudulta sisämaahan rantautunut kesän lopetusjuhla venetsialaiset on juurtunut pikkuhiljaa Keiteleen rantamaisemiinkin. Suolahden satamassa ja ravintola Majakassa lauantaina järjestetyt juhlat saivat iltapäivän ja illan aikana väkeä liikkeelle satamäärin.

– Mukavaa että koronavuosien jälkeen on voitu järjestää näitä cruising-tapahtumiakin, totesi Buickillaan Satamakadun varteen iltapäivällä parkkeerannut äänekoskelainen Jaakko Ruotsalainen.

– Kaksitoista vuotta sitten ostin tämän auton osat laatikoissa Porvoosta. Nyt tässä mennään.

Satamakadun reunamille ja ranta-alueelle kokoontui lopulta yli 70 autokuntaa. Kokoontumisajojen järjestelyistä vastasivat Suolahden seudun harrasteajoneuvokerho sekä valtakunnallinen Atmosphere destroyers car club.

– Hienoja ajopelejä. Tiedätkö mitä on Dodge Tampereen murteella? Rotke, kysyi ja vastasi ohikulkija kauniita menopelejä ihaillessaan.

Ilta jatkui rennosti bilettäen ravintola Majakassa Pelle Miljoonan, Sysiässän sekä Kristian Meurmanin ja The Vincents-yhtyeen tahdittamana.