Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pelaaminen on se juttu!

Urholla salibandypäivä Pankkarilla.

Urhon salibandyjaoston avaustapahtuma kokosi yhteen salibandyn ystävät sunnuntaina Äänekosken Pankkarilla.

Tapahtuma syntyi talkoovoimin ja oli joukkueille hyvää peliharjoitusta tulevan kauden alkuun. Jokainen joukkue pelasi turnauksessa yhden pelin. Kyseinen tapahtuma järjestettiin nyt ensi kertaa, mutta suunnitelmissa on jatkaa toimintaa. Joukkueilta ja tuomareilta seura sai kiitosta kauden aloituspäivän järjestämisestä.

Juuri valittu uusi Urhon salibandyjaoston puheenjohtaja Maija-Stiina Oinonen kertoo, että tapahtuma oli myös hänelle helppo tapa tutustua kaikkien joukkueiden toimintaan. Ensimmäistä puheenjohtaja kauttaan aloittava Oinonen haluaa tehdä Urhosta yhtenäisemmän jaoston.

– Pidän tärkeänä sitä, että joukkueet kokoontuisivat useammin yhteen tutustumaan toisiinsa ja toimimaan yhdessä. Meillä on hyvä ja innostunut porukka ja se näkyi tämänkin päivän järjestelyissä, hän kertoo.

Puheenjohtajana Maija-Stiina haluaa myös tuoda salibandy-harrastusta laajemmin esille.

Tähän tietoon kaikki Urhon ikäluokat ovat lähdössä tulevalla kaudella pelaamaan sarjaa. Joukkueissa on paljon pelaajia ja ikäryhmiä on kaikenikäisille.

– Harrastuksena salibandy on kohtuu edullinen ja monipuolinen. Toimintaan on helppo päästä mukaan milloin tahansa, meillä kynnys mukaantulolle on matala, Oinonen pohtii.

Maija-Stiina itse pelaa nyt viidettä kauttaan salibandya Urhon naisissa ja myös hänen joukkueellaan oli tapahtumassa peli. Mukaan lajin pariin hän on päätynyt seuratessaan lapsensa salibandy-harrastusta.

– On mukava päästä itsekin pelaamaan ja samalla saada uusia ystäviä. Äänekoskella on hyvät mahdollisuudet harrastaa!