Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HuimaUrho2 kärsi tappion Säynätsalossa: FC Soho oli tehokas paikoissaan

HuimaUrhon autokolonna matkusti jälleen Säynätsaloon, ties kuinka monetta kertaa tänä kesänä. Kakkosjoukkueella oli Vitosen ottelussa vastassa FC Soho Säynätsalon iltavalaistuksessa.

Kotijoukkue aloitti ottelun vahvalla paineella. Ensimmäisestä maalista vastasi kuitenkin vierasjoukkue. Keskityspallon jälkitilanteesta pallon iski verkkoon vähän harvinaisempi maalintekijä Simo Kähkönen. Kauaa ei vieraat johdostaan nauttineet. Soho tuli tasoihin neljä minuuttia myöhemmin. Kauniin kuvion päätti maaliin Anssi Kauhanen. Jakso eteni loppua kohti tasaisissa merkeissä. Kuitenkin kotijoukkue livahti aivan ennen jakson päätösvihellystä vielä johtoon. Maalintekijänä kunnostautui Henrikki Pirkola. Tauolle mentiin kotijohdossa 2-1.

Toisella jaksolla jatkettiin varsin puhtaasti tasaisissa merkeissä. Kun jaksoa oli takana kymmenisen minuuttia, Henrikki Pirkolan pakin jalkojen kautta kimmonnut roikkupallo yllätti hölmistyneen Teemu Tervakankaan. Heti seuraavan aloituksen jälkeen toisessa päässä ollut maalivahti hölmöili urakalla. Mo Bisar lähetti puolesta kentästä roikkupallon, jota maalivahti Aleksi Sahlberg yritti jostain kumman syystä ottaa rinnalla haltuun käsiin ottamisen sijaan. Pallo ponnahti rinnan kautta suoraan rysään ja ehkä kesän erikoisin maali oli valmis.

Vain minuutti edellisestä ja kotijoukkue iski taas vieraiden puolustuksen nukahtaessa. Maalin teki myös illan toisellaan Anssi Kauhanen. Maaleja tuli siis kahteen minuuttiin yhteensä kolme. HuimaUrhon pojat painoivat lopun kovaa ja paikkojakin luotiin. Vieraat tuhlailivat parikin läpiajoa. Paikat olisi jopa voittoonkin asti kyllä riittäneet. Enempää maaleja ei ottelussa kuitenkaan nähty ja kotijoukkue korjasi potin lukemin 4-2.

Keskikentän pohjalla urakoinut Jaakko Ruuska kiteytti:

– Tasainen ja kiihkeä matsi. Vastustaja oli fyysinen ja taitava joukkue, tällä kertaa myös varmastikin juuri tuloksen verran parempia. Meilläkin oli hyviä paikkoja tehdä muutama maali lisää, mutta tällä kertaa ei osunut. Kaveri upotti boksin ulkopuolelta pari unelmakutia.

– Pelillisesti ihan kohtalainen esitys, mutta tulos ja varsinkin toisen jakson musta hetki oli iso pettymys. Kaikki krediitit kuitenkin vastustajalle. Nyt on aika kääntää katseet kohti muutamia viimeisiä matseja.

Seuraavan kerran HuimaUrho2 on tulessa Vitosessa tiistaina 6.9. klo 18.30 Suolahden samettisella nurmella. Vieraaksi tuolloin saapuu SOULS AC.