Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Loppuunmyyty JYP–Kärpät -harjoitusottelu vetää Suolahteen ennätysyleisön torstaina

Torstaina Suolahdessa pelattava SM-liigan harjoitusottelu on loppuunmyyty, kertoo tapahtuman järjestelyistä vastaava Urhon toiminnanjohtaja Sami Pekkala.

– Lippukauppa oli vilkasta heti alkuun, ja nyt pelipäivän lähestyessä loputkin liput tekivät kauppansa. Hallissa nähdään ennätysyleisö.

Suolahdessa nähdään nimekkäitä kiekkoilijoita, sillä molemmat joukkueet marssittavat kaukaloon maajoukkueista tuttuja olympiasankareita.

Ottelujärjestelyt ovat iso ponnistus. Noin on 40 talkoolaista työskentelee erilaisissa hommissa järjestyksenvalvonnasta makkaranmyyntiin.

– Veikkaanpa, että jokainen talkoolainen on hymyissä suin, kun tällainen tapahtuma tänne jälleen saadaan. Lippu- ja kioskitulot menevät junioritoimintaan, joilla katetaan iso osa alkavan kauden harrastusmaksuista.

Jäähallille saapuvalta yleisöltä Pekkala toivoo malttia, sillä alueen parkkitilat ovat vajaavaiset.

– Jonoja tulee olemaan. Liikenteenohjausta on hommattu paikalle riittävästi. Hallin sisällä on istumapaikka noin 700 ensimmäiselle, ja hyviä seisomapaikkoja löytyy ylätasanteelta sekä ravintolan viereen rakennetusta lisäkatsomosta.

Normaaleihin kotiotteluihin verrattuna jäähallilla palvelee torstaina kolme lisäkioskia.