Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Zach Naylor Huiman amerikkalaisvahvistukseksi – omat kasvatit jatkavat

Toiseen kauteensa koripallon I-divisioona A:ssa valmistautuva Huima on pestannut 24-vuotiaan amerikkalaisen Zach Naylorin joukkueeseensa tulevaksi kaudeksi.

Tarleton Staten yliopistosta pari vuotta sitten valmistunut Naylor tuo 203-senttisenä pelaajana Huimalle pituutta ja korinalusuhkaa, mutta parhaimmillaan mies on valmentaja Tommi Koskisen mukaan heittävänä laitapelaajana.

Joukkueen runkopelaajista Huiman omat kasvatit Joona Lasarov ja Joonas Makkonen ovat tehneet jatkosopimuksen myös tulevalle kaudelle.

Jo viime kaudella edustusjoukkueeseen mukaan nousseet juniorit Lenni Laajala ja Onni Niinikoski jatkavat Huimassa, ja tulevalle kaudelle Huiman junioreista on miesten rinkiin mukaan nostettu Elmeri Kymäläinen sekä Atte Metsälä.

Huimalla on tulevalle kaudella kasassa 13 pelaajasopimusta, kun jo aiemmin sopimuksen ovat allekirjoittaneet Veeti Jämsen, Kasperi Häkkinen, Gleb Sokolov, Santeri Mäntynen, Kalle Kalin sekä BC Nokian kasvatti Veikka Hiekkataipale.