Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viisi vuotta sitten Sähkö Niskasen yrittäjäksi hypännyt Toni Salonen on Äänekosken Vuoden Uusyrittäjä

Äänekosken Vuoden Uusyrittäjäksi on valittu Sähkö Niskanen Oy:n yrittäjä Toni Salonen. Vuoden Uusyrittäjä palkittiin nyt paikkakunnalla ensimmäistä kertaa. Salonen osallistuu valintansa myötä samalla Suomen Uusyrityskeskukset ry:n valtakunnalliseen Vuoden Uusyrittäjä -kisaan.

Vuoden Uusyrittäjä -kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka ovat perustaneet yrityksensä muutama vuosi sitten uusyrityskeskuksen avustuksella ja joiden yritystoiminta on ollut menestyksekästä.

Äänekoskelainen Toni Salonen ryhtyi yrittäjäksi viisi vuotta sitten yritysoston kautta.

Palkinnon tiistaina Saloselle luovuttanut Business Äänekoski perusteli hänen valintaansa Äänekosken Vuoden Uusyrittäjäksi erityisesti hänen yrityksen menestyksen vuoksi. Sähkö Niskanen Oy työllistää lisäksi Salosen lisäksi myös joukon työntekijöitä ja Salonen on puolestaan onnistunut verkostoitumaan paikkakunnalla hyvin aloittelevana yrittäjänä.

Äänekoskelainen Toni Salonen oli tiistaina luovutetusta palkinnosta iloisesti yllättynyt.

– Sitä on tottunut olemaan nöyränä, eikä sitä tule niin ajateltua, mitä on saanut aikaan. Työskentelin sähköasentajana, kun huomasin, että täällä oli sähköliike myynnissä. Viisi vuotta yrittäjyyttä tulee nyt täyteen, yritys työllistää kuusi ihmistä ja tulevaisuus näyttää positiiviselta, Salonen kertoo.