Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Demareiden Seppo Ruotsalainen toista kertaa ehdolle eduskuntavaaleissa

Sosiaalidemokraattien kaupunginvaltuutettu, äänekoskelainen Seppo Ruotsalainen lähtee toista kertaa ehdolle eduskuntavaaleihin. Ruotsalainen on myös valtuuston 4. varapuheenjohtaja.

– Minua pyydettiin ehdokkaaksi ja mietin ratkaisua pitkään. Katson, että minulla on edellytyksiä lähteä mukaan kisaan, sillä kannatusta näyttäisi olevan myös Äänekosken ulkopuolella.

Äänekosken Sosiaalidemokraattinen yhdistys esittää Ruotsalaista eduskuntavaaliehdokkaaksi Keski-Suomen piirikokouksessa 12.11.

– Tämän jälkeen vasta aletaan pohtia tarkemmin kampanjointia ja koota taustajoukkoja.

Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa Ruotsalainen haali 1245 ääntä maakunnan alueelta. Tuolloin hän kertoi, että vaalikampanjointi avasi toden teolla silmät siihen, millaisia huolia ihmisillä on maakunnassa.

– Ne huolet eivät ole vähentyneet esimerkiksi vanhusten kohdalla mihinkään. Uusien hyvinvointialueiden alijäämät ovat keskeinen kysymys, johon pitää löytää ratkaisu. Samaan aikaan kaikkia julkisia palveluja vähennetään yhteiskunnassa.

– Moni edellisissä vaaleissa ihmisiä puhuttanut asia ei ole mennyt juurikaan eteenpäin neljässä vuodessa, Ruotsalainen pohtii.