Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Varkaat iskivät Äänekoskella Honkolan koululle myöhään maanantai-iltana – poliisi kaipaa nyt silminnäkijävihjeitä alueelta

Murtovarkaat iskivät Honkolan koululle Äänekoskella myöhään maanantai-iltana. Sisälle koulurakennukseen mentiin väkivalloin takapihan puolelta ikkunan kautta. Luokkahuoneesta varastettiin tietokoneita ja kamera.

Murto oli käynnissä maanantai-iltana hieman ennen puoli kahtatoista, koulun hälytysjärjestelmän mukaan tarkalleen kello 23.17 aikaan.

Honkolan koulu sijaitsee Äänekoskella vilkkaasti liikennöidyllä paikalla Nelostien ja 13-tien risteyksen tuntumassa.

Sisä-Suomen poliisi on hyvin kiinnostunut mahdollisista silminnäkijähavainnoista alueelta kyseiseen aikaan.

– Koululta on olemassa valvontakamerakuvaa, mutta pyydämme myös yleisöltä havaintoja, millaisia autoja tai liikettä alueella on näkynyt tuona ajankohtana. Samana yönä murtauduttiin myös Saarijärvellä koneliikkeeseen, josta varkaiden mukaan lähti peräkärry ja mönkijä. Vielä ei ole tiedossa, liittyvätkö tapaukset toisiinsa, rikoskomisario Kari Aaltio Sisä-Suomen poliisista kertoo.

Silminnäkijävihjeitä voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse osoitteeseen: vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi. Viestin otsikkoon kannattaa merkitä "Honkolan koulu 19.9."