Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekniset ongelmat hidastivat äänekoskelaisvauhtia Karstulan jokkiskisoissa

Sunnuntaina 18.9. ajettiin TerraWase Ähtärin Ähellys -jokkiskilpailu Karstulassa ja mukana oli äänekoskelaisia kuljettajia. Kisoja varjostivat autojen tekniset ongelmat ja Äänekosken Urheiluautoilijoiden kuljettajista parhaiten menestyi Mika Kuoppala, jonka sijoitus oli 12. yleisessä luokassa. Kuoppala osallistui myös Tuupparit-luokkaan, mutta siellä ensimmäisessä lähdössä ilmennyt tekninen vika esti luokan loppuun asti ajamisen. Kuoppalan huoltotiimi sai auton korjattua ja ajo pääsi jatkumaan yleiseen luokkaan, josta saatiin seuran paras sijoitus.

Krisse Huupposen ajopäivä oli vähän Kuoppalan kaltainen, Tuuppareissa alkoi auton tekniset ongelmat ja Huupponen joutui keskeyttämään. Huoltotiimi teki työtä käskettyä ja sai auton ajokuntoon yleiseen luokkaan, kunnes autoon ilmenneen vian vuoksi kilpailu jäi kokonaan kesken.

Etuvetokardaaniluokassa ja yleisessä sarjassa ajaneen Henri Huuskosen kisa kaatui myös tekniikkamurheisiin, mutta hän sai pitää auton, joten pääsee korjailemaan sitä seuraavaa kisaa varten.

Toni Salosella oli myös tekniikkamurheita ja hän joutui jättämään leikin kesken.

Timo Hyvönen pääsi monen vuoden jälkeen kokeilemaan, miltä tuntuu kilpailla.

– Ihan kivaa touhua ja hyvä fiilis jäi, vaikka sijoituksia ei tällä kertaa tullut, kertoo Hyvönen hymyssä suin.