Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänekosken biotuotetehtaan vuosihuoltoseisokki tuo paikkakunnalle noin 1000 vierailijaa

Metsä Groupin Äänekosken biotuotetehtaalla pidetään vuosihuoltoseisokki viikon päästä. Tuotanto pysäytetään osastoittain sunnuntaina 2.10. Seisokin aikana tehtaalla tehdään huolto-, puhdistus- ja kunnossapitotöitä.

Merkittävimmät seisokkityöt ovat soodakattilan tarkastukset, keittimen syöttölaitteiden vaihto, pesureiden huollot sekä puunkäsittelyn korjaustyöt. Tehdas käynnistetään uudelleen torstaina 6.10.

– Säännöllisten vuosihuoltoseisokkien avulla varmistamme tehtaidemme turvallisen ja tehokkaan toiminnan. Turvallisuus on vuosihuoltoseisokin ykkösasia. Tavoitteenamme on varmistaa kattavien ennakoivien toimenpiteiden ja turvallisuusohjeiden avulla sekä oman henkilöstömme että yhteistyökumppaneidemme turvallisuus, toteaa Äänekosken biotuotetehtaan tehtaanjohtaja Ari-Pekka Vanamo yhtiön tiedotteessa.

Vuosihuoltoseisokin aikana Äänekosken tehdasalueella työskentelee oman henkilöstön lisäksi noin 1 000 yhteistyökumppanin edustajaa. Vaikka koronarajoituksia on purettu, on terveysturvallisuus huomioitu myös vuosihuoltoseisokin valmisteluissa.

– Korostamme hyvän käsihygienian merkitystä ja painotamme ainoastaan täysin oireettomana työskentelyä. Jos tehtaalla ilmenee koronatapauksia, kartoitamme mahdolliset altistuneet. Seuraamme aktiivisesti koronatilannetta ja olemme varautuneet lisäämään koronatestausta- ja rajoituksia.