Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Retrorytke houkutteli ysäriväen Suolahteen

Kaksipäiväinen KuusYsärit-festivaali alkaa olla todellinen must-juttu Äänekosken tapahtumakartalla.

– Me tullaan tänne joka vuosi, on pakko tulla. Hyvät esiintyjät, toimiva alue ja kaikin puolin hyvät järjestelyt, kommentoivat Nokialta, Jyväskylästä ja Suolahdesta lauantai-illan huumaa haistelemaan tulleet Olli, Sirkku, Petteri, Janita ja Erno.

– On käyty monilla festareilla, mutta kyllä tämä on omaa luokkaansa, tiivisti Erno.

– Kiitos Leppäsen Matille.

Huippua edustavat dj:t ja bändit tarjoilivat ysärimusiikin riemua perjantaina ja lauantaina Suolahden Ostokeskuksen parkkialueelle rakennetulla festivaalialueella. Ravintolapalveluja oli tarjolla myös ravintola Viljoksen ja entisen ravintola Vanhan Mestarin tiloissa. Aikamatka 90-luvulle oli rakennettu oivallisesti kappaleista, jotka yleisö tunsi niin hyvin, että lähti heti mukaan yhteislauluun.

Yleisö eli herkillä koko show-ajan. Lauantai-illan startannut radiopersoona Oku Luukkainen kietoi väen pikkurillinsä ympärille ensimmäisestä kiljaisusta lähtien.

– Missään ei järjestetä näin hyviä bileitä tähän aikaan vuodesta kuin Suolahdessa, hehkutti Luukkainen Suolahden Urhon jääkiekkojoukkueen pelipaitaan sonnustautuneena.

Tapahtuman järjestäjä Matti Leppänen oli tyytyväinen viikonlopun saldoon.

– Todella hyvin meni. Perjantaina yleisöä oli 500–600 tietämissä ja lauantaina lähes tuhat, tuumaili Leppänen.

– Kiinnostusta näin tarjoiltuun retromusaan tuntuu selvästi olevan.