Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hurjan hirvittävä Halloween-kävely lähestyy – tapahtuman suosio on kasvanut vuosittain

Koko perheen tapahtuma Suolahden Halloween-kävely starttaa tänä vuonna 5.11. klo 17.30 Suolahden uimahallin pihalta. Noin 3,5 kilometrin mittaiselta matkalta löytyy tulia, mörköjä ja kummituksia. Liikkeelle lähdetään alkujumpalla, jossa lämmitellään lihakset vetreiksi. Kävelyn päätteeksi tarjolla on kahvia, mehua ja makkaraa. Halloween-kävelyn jälkeen pääsee vielä vaikka polskimaan 52-vuotisjuhlia viettävään Suolahden uimahalliin. Halli on kävelypäivänä avoinna kello 12–24.

Kukin tapahtumaa puuhaava taho järjestää oman pätkänsä, joten koko reitti on täynnä erilaisia hienoja ja ainakin pienesti pelottavia asioita.

Tänä vuonna järjestäjinä ovat Suolahden Urho, Suolahden kyläyhdistys, Äänekosken 4H-yhdistys, Suolahden Pinskut, MLL Suolahti, Suopartio, K-Supermarket Suosikki, Ravintola Majakka, Suolahden kirjasto, veturimiehet sekä Äänekosken kaupunki.

Osallistujat voivat pukeutua teeman mukaisesti ja parhaita pukuja palkitaan.

Suunnitteluryhmä muistelee innolla aiempien vuosien komeita pukuja.

– Osallistujathan tekevät tämän tapahtuman. Me annamme tästä vähän alkuvauhtia, mutta kävelijät pukuineen ja innokkuudellaan luovat tunnelman.

Nyt järjestettävä tapahtuma on jo järjestyksessään kuudes. Halloween-kävely houkuttelee vuosittain iltahämärään satoja kävijöitä.