Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänekoski etsii jälleen vuoden liikuntatekoa

Äänekosken kaupunki pyytää ehdotuksia kaupungin Vuoden Liikuntateko 2022 -palkinnon saajaksi. Äänekoski on palkinnut vuosittain hyvin menestyneitä urheilijoita, valmentajia, ohjaajia sekä seuratyössä ja liikunnan parissa ansioituneita henkilöitä, järjestöjä tai tapahtumia. Yksi palkitsemiskategorioista on Vuoden Liikuntateko -tunnustus, jonka valintaa yleisö voi vaikuttaa.

Tunnustus voidaan myöntää henkilölle, järjestölle tai tapahtumalle, joka on omalla toiminnallaan edistänyt myönteisesti liikuntaa Äänekoskella joko näkyvyydellään, elämäntyöllään, toiminnan laajuudellaan, yhteiskunnallisella merkityksellään tai inspiroivalla otteellaan, kaupunki tiedottaa.

Ehdokka otetaan vastaan 23. marraskuuta saakka. Lopullisen päätöksen Keski-Suomen urheilugaalassa tammikuussa palkittavasta liikuntateosta tekee Äänekosken kulttuuri- ja liikuntalautakunta.

Viime vuonna palkinnon sai Huiman juniorijalkapallo ylipainehallin pystytykseen kesällä 2021 tekemästään talkoourakasta.