Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänekosken Aura-juustoa löytyy yhä useamman joulupöydästä

Valion Äänekosken tehtaan laatu- ja kehityspäällikkö Pirjo Mykkänen on tehnyt töitä juustojen parissa koko työuransa ajan. - Aura on vaativa valmistettava ja sisältää edelleen paljon käsityötä, hän tietää. Marjo Järvikylä

Ilman pizzakulttuurin tuloa 1990-luvulla Suomeen, ei Aura-sinihomejuusto olisi todennäköisesti noussut siihen asemaan suomalaisissa ruokapöydissä kuin missä se nykyään on.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Sisä-Suomen Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 2,90 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Sisasuomenlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • KSML.fi-verkkopalvelu ja uutissovellus
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi