Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HuimaUrhon valmennus uudistuu – mukaan myös kovan luokan paluumuuttajia

HuimaUrho uudistaa valmennustaan tulevalle kaudelle. Edustusjoukkueen pelillisestä valmennuksesta vastaavat Mikko Lemetyinen ja Ville Kivimäki, mukaan tiimiin hyppää myös fysiikkavalmentaja Mari Lukkari.

Kivimäki oli mukana jo menneellä kaudella, lähinnä kakkosjoukkueen peräsimessä. Lemetyinen on puolestaan tuttu kasvo Huiman junioripuolelta aiemmilta vuosilta. Lukkarin timanttinen tietotaito on aiemmin jo ollut Huiman edustusjoukkueessa mukana vuonna 2018. Lisäksi hän on ollut vahvasti myös junioreiden mukana.

Ville ja Mikko kertovat jakavansa vastuun tasaisesti, eikä varsinaista päävalmentajaa nimetä ainakaan alkuun. Yhteistyö on valmentajien kesken lähtenyt hyvin käyntiin, tuntevathan miehet jo entuudestaan toisensa. Mari vastaa alkulämmittelyistä, lihashuollosta sekä ensiavusta. Valmennusta pyritään vielä täydentämään kakkosjoukkueen osalta.

– Mukava ja haasteellinen pesti, kommentoi uutena mukaan tuleva Lemetyinen ensimmäistä pestiään aikuistasolla.

– Monipuolista, pelaavaa ja hyvin liikkuvaa joukkuetta odotamme näkevämme ensi kesänä. Tavoitteemme on, että menemme kauden aikana eteenpäin kehitystä ajatellen. Innoissamme odotamme tulevaa kautta, Ville ja Mikko kommentoivat kuin yhdestä suusta.

HuimaUrho on saanut mukaan myös kovan luokan paluumuuttajia. Eetu Korhonen, Miikka Muurikainen sekä Tomi Hyppönen ovat tehneet sopimukset HuimaUrhoon.

Jo 16-vuotiaana ensiesiintymisensä Huiman edustuksessa tehnyt nykyään 24-vuotias Eetu Korhonen muistetaan työteliäänä pelimiehenä keskikentältä. Viimeisimpänä Eetu on edustanut Kypärämäen Rangersia ennen HuimaUrhoon liittymistään. Laidassa ja hyökkäyksessä operoiva tuulennopea 21-vuotias Miikka Muurikainen edusti viimeksi Komeettoja, ja vyölle on kertynyt otteluita Kakkosessa viime kaudella. 26-vuotias hyökkääjä Tomi Hyppönen puolestaan edusti heinolalaista kulttiseuraa Union Plaania viime kaudella Kolmosessa.

HuimaUrhon sopimustilanne on jo varsin hyvä tulevaa kautta ajatellen. Jatkosopimuksia on solmittu jo pitkälle yli 30 kappaletta, tärkeimpinä niminä mm. Jaakko Ruuska, Petrus Lukkari, Mo Bisar sekä viime kaudella debyyttinsä aikuistasolla tehnyt maalivahti Teemu Tervakangas. Maalivahtikolmikon täydentää Riku Ripatti ja Tommi Minkkinen. Mukaan ryhmään on nostettu myös tukku junioripelaajia, millä luodaan taas pohjaa tulevaisuudelle.