Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaksi peräkkäistä onnettomuutta pysäytti Nelostien liikenteen hetkeksi kokonaan Äänekoskella perjantaina

Nelostiellä Äänekoskella tapahtui perjantaina kaksi peräkkäistä liikenneonnettomuutta, jotka pysäyttivät hetkeksi liikenteen valtatiellä Konginkankaan eteläisen liittymän tuntumassa kokonaan.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun henkilöauto suistui lumipenkkaan puolenpäivän jälkeen. Ohikulkijan ilmoituksen perusteella hälytys onnettomudesta tuli pelastuslaitokselle kello 12.22.

Noin puolen tunnin kuluttua kahden matalalla nopeudella onnettomuuspaikan ohi ajaneen henkilöauton yhteentörmäys katkaisi Nelostien liikenteen kokonaan. Pelastuslaitos oli vielä paikalla aiemman lumipenkkaan suistumisen vuoksi.

Toinen ajokaista saatiin avattua liikenteelle noin kello 13.20 ja myös toinen kaista puoli kolmen aikaan.

– Poliisi on juuri poistumassa onnettomuuspaikalta. Näissä kahdessa onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja, ja liikenne alkaa normalisoitua, päivystävä palomestari Eevakaisa Salmi kertoi kello 14.30 jälkeen.

Eri puolilla Keski-Suomea tapahtui perjantaina useita onnettomuuksia, joissa ei kuitenkaan syntynyt isoja henkilövahinkoja. Tiet ovat olleet liukkaita, ja lumisade on haitannut liikennettä.