Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänekoskella pidetään ammatillisen koulutuksen Taitaja 2023 -semifinaali

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke järjestää ammatilliseen koulutukseen liittyvän Taitaja 2023 -semifinaalitapahtuman Äänekoskella ensi viikon keskiviikkona 1 helmikuuta. Äänekosken semifinaali liittyy asiakaspalveluun ja myyntiin.

Äänekosken K-Citymarketissa kello 10-15 pidettävään kilpailuun osallistuu kymmenen alan opiskelijaa eri puolilta Suomea.

Käytännössä kisassa on mukana toisella asteella liiketoiminnan perustutkintoja käyviä opiskelijoita, jotka ovat voittaneet oman alueensa alkukarsinnat ja kisaavat nyt finaalipaikasta.

Asiakaspalvelun ja myynnin semifinaali pidetään aidossa kaupan ympäristössä. Kilpailijat rakentavat myyntiesittelypisteen, jonka jälkeen he esittelevät tuotteita ja myyvät niitä oikeille asiakkaille sekä mysteerishoppaajille. Tuomarit arvioivat opiskelijoiden suoritusta. Poken opiskelijoita kisassa ei ole mukana.

– Järjestämme ensimmäistä kertaa Äänekoskella näitä semifinaaleja. Hienoa, että meitä pyydettiin järjestämään tapahtuma. Järjestäminen ja siihen osallistuminen antavat hyvää kokemusta opettajille sekä kaupan ja hallinnon alan opiskelijoille, lehtori Martti Tuoriniemi iloitsee Poken tiedotteessa.

Taitaja 2023 -kisan semifinaalit järjestetään seitsemällä paikkakunnalla Suomessa. Finaalitapahtuma järjestetään toukokuussa Espoossa. Taitaja-tapahtumia organisoi SkillsFinland.