Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jarkko Martikainen Rantapuiston pääesiintyjäksi Äänekosken Äksönissä

Äänekosken Äksön laajenee tänä kesänä Rantapuistoon ja lavan pääesiintyjäksi nousee Jarkko Martikainen. Martikainen tunnetaan monipuolisena taiteilijana, jonka lauluihin on tullut entistä pohdiskelevampia sävyjä soolouran myötä.

Ensi kesänä harvakseltaan keikkaileva Martikainen muistetaan myös YUP-yhtyeestä.

Martikaista ennen rantalavalla kuullaan Jesse Kaikurantaa, joka tuli tunnetuksi The Voice Of Finlandista. Kaikuranta on esiintynyt musiikki- ja teatterilavoilla 2000-luvun alusta lähtien.

Tapahtuman avaa lastenmusiikkiyhtye Mutaveijarit, jonka esitys on osa Lastenkulttuuripäiviä.

Mutaveijarit on tunnettu energisestä lavaesiintymisestään ja useita eri musiikkityylejä yhdistelevistä lauluista. Uusin albumi Nyt mennään! palkittiin ilmestyessään vuoden parhaana lastenlevynä.

– Siirsimme esiintymislavan Rantapuistoon turvallisuuden vuoksi. Tällä ratkaisulla emme joudu sulkemaan teitä ja parkkipaikkoja jää enemmän vierailijoiden käyttöön, Äänekosken kaupungin kehityspäällikkö Tanja Sulin kertoo.

Kaupungin tiedotteessa todetaan, että tapahtuman järjestävät Äänekosken kaupunki ja Äänekosken yrittäjät nyt kolmatta kertaa.