Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HuimaUrho2 taipui Komeettojen kakkosjoukkueen vieraana

Aurinkoinen tiistai-ilta alkoi painumaan jo mailleen Jyväskylässä, kun HuimaUrhon nuori reservimiehistö kohtasi Komeettojen kakkosmiehistön Comets Parkin tekonurmella.

Ennakkoon oli odotettavissa melko tasainen ottelu. Otatus oli molemmille kauden avausmatsi Itäisen alueen Vitosen C-lohkossa.

Peli lähti käyntiin tunnustelevasti, eikä kummaltakaan nähty hienouksia. HuimaUrho oli ehkä hieman hallitsevampi avausjakson alkupuolen. Pikkuhiljaa jakson loppua kohti Komeetatkin alkoi saamaan paremmin otetta.

Molemmilla oli avausjaksolla paikkansa. Komeetat tuhlasi pari avopaikkaa luokattomilla viimeistely-yrityksillä. HuimaUrhon paras paikka syntyi Roni Heinoselle. Roni pääsi murtautumaan boksin kulmalta laukaisupaikkaan. Takanurkkaan suunnattu laukaus viuhui kuitenkin reilusti ohi.

Toisen jakson kotijoukkue aloitti myös vahvasti. Painetta vieraiden päätyyn tuli pikkuhiljaa enemmän ja enemmän. Kun toista jaksoa oli pelattu kahdeksan minuuttia, unohtui HuimaUrhon maalin edustalle Juhani Ojanen. Juhanilla oli helppo työ viedä kotijoukkue lähietäisyydeltä johtoon.

Myös vierailla oli toisellakin jaksolla paikkansa. Viimeinen terävyys viimeistelyssä loisti kuitenkin poissaolollaan, muutamista hyvistäkin paikoista laukaukset suuntautuivat yli maalin.

Kotijoukkue oli paikoissaan toisella jaksolla armoton. Vajaa kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä Komeetat loi lähes ensimmäisen maalin kopion. Pallo laidalta maalin eteen. Tällä kertaa vartioimatta oli Niklas Nummi. Myös Niklaksella oli helppo työ sijoittaa pallo verkkoon. Juurikaan enempää vaarallisia paikkoja ei Komeetoilla ollut.

– Joukkue pelasi hyvällä asenteella. Hallitsimme palloa enemmän pelissä, mutta pisteet jäivät nyt saamatta. Aloitetaan keskittyminen seuraavaan peliin. Parannetaan siihen, tiivisti valmennuksesta Ville Kivimäki.

Vieraiden osalta muutaman huippupaikan lisäksi ottelun parasta antia oli jatkuvasti ääntä pitänyt kannattajajoukko. Selvästi vastustajan kannattajia äänekkäämpi ja näkyvämpi pieni joukko loi varmasti hyvää fiilistä vierasjoukkueelle läpi ottelun. Sama ilmiö on näkynyt jo HuimaUrhon molempien joukkueiden harjoitusotteluissa talvesta lähtien.

Kovasta kannatuksesta huolimatta vieraat poistuivat kentältä maaleitta. Komeetat veivät voiton lukemin 2-0.

HuimaUrhon kakkosjoukkue on tulessa seuraavan kerran ensi viikon tiistaina 16. toukokuuta kello 19 kotikentällään Äänekosken tekonurmella. Vastustajaksi tuolloin saapuu FC Soho Jyväskylästä.