Huima vahvistuu amerikkalaisella Prentiss Nixonilla

Prentiss Nixon liittyy vahvistamaan Huiman takakenttää. Huima

Miia Sulakoski

Äänekosken Huima on pestannut 1B-divarimiehistöönsä amerikkalaisen Prentiss Nixonin.

187-senttinen takamies valmistui viime kesänä Iowa Staten yliopistosta, jossa hän pelasi viimeisen yliopistokautensa 9,5 pisteen, 3,3 levypallon ja 2,1 syötön keskiarvoilla.

- Kyseessä ei ole mikään pistehirmu, vaan monipuolinen ja fyysinen pelaaja. Hänen pitäisi olla hyvä puolustuspäässä, ja pystyy ajamaan korille ja ottamaan tarvittaessa hyppyheittoja. Uskoisin että sopii joukkuekonseptiin ja -henkeen hyvin mitä tänään häntä tapasin, positiivinen persoona ilman tähden elkeitä, Huiman päävalmentaja Tommi Koskinen kertoo.

Uutta vahvistusta ei loukkaantumissumassa olisi palkattu, ellei Huima taistelisi tosissaan noususta I divisioona A:han, jolle myös seurajohto on näyttänyt vihreää valoa, mikäli joukkueen otteet pelikentällä siihen riittävät.

Nixonin debyytti tapahtuu mahdollisesti jo ensi sunnuntaina Espoossa, missä Huima kohtaa Westsiden. Paperiasiat miehen kohdalla ovat jo kunnossa, ja mikäli miehen viimeinen koronatesti tiistaina on negatiivinen, pääsee hän liittymään harjoitusvahvuuteen jo keskiviikkona.

Kommentoi