1B-divarin pudotuspelit käynnistyvät torstaina – osallistujista vielä epäselvyyttä

I-divisioona B:n puolivälierien on tarkoitus alkaa torstaina, mutta vielä maanantainen seurakokouskaan ei tuonut lopullista tietoa pudotuspeleissä pelaavista joukkueista.

Vantaalainen PuHu Juniorit sekä espoolainen Westside joutuivat kotikaupunkiensa saleista evakkoon jo ennen runkosarjan päätöstä, ja seuroissa on kuumeisesti yritetty löytää peli- ja harjoituspaikkoja loppukevääksi.

Westside vahvisti osallistumisensa pudotuspeleihin maanantaina, mutta kotipelien paikka ei espoolaisilla ole vielä selvillä. PuHu Juniorit sen sijaan sai lisäaikaa päätökselleen tiistaihin saakka.

Runkosarjan voittanut Huima kohtaa avauskierroksella juuri Westsiden, mikäli molemmat pääkaupunkiseudun joukkueet pystyvät kauttaan jatkamaan. Mahdollista lienee myös se, että ottelusarja pelattaisiin kokonaisuudessaan Äänekoskella.

Mikäli PuHu Juniorit luopuu pudotuspeleistä, pääsee Huima kärkisijansa ansiosta suoraan avauskierrokselta jatkoon, ja loput kuusi joukkuetta pelaavat puolivälierät. Ja jos vantaalaiset pelaavat, pelataan normaalit kahdeksan joukkueen pudotuspelit.

Viidenneksi sijoittuneen Koiviston Kipinän puolella jännitetään vastustajan lisäksi myös sitä, aloittaako joukkue puolivälierät kotona vai vieraissa.

Mikäli kaikki joukkueet ovat mukana, aloittaa Kipinä pudotuspeliurakkansa Lappeenrannan NMKY:n vieraana, mutta jos PuHu Juniorit jättäytyy pois, saa Kipinä torstaina Liikuntatalolle vastaansa PeU-Basketin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut