Huima putsasi pöydän, kun Eurobasket valitsi divarikauden parhaat

Eurobasket.com valitsi kauden päätteeksi I-divisioona B:n parhaat pelaajat, ja Äänekosken Huima vei kahdeksasta kategoriasta seitsemän.

Finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Prentiss Nixon nimettiin myös Vuoden pelaajaksi, Vuoden takapelaajaksi ja Vuoden ulkomaalaispelaajaksi.

Vuoden laitahyökkääjäksi raati valitsi Huiman KaVaughn Scottin, ja Vuoden kotimaisen pelaajan tittelin sai Joni Pohjonen. Vuoden valmentajaksi valittiin äänekoskelaisten mestarivalmentaja Tommi Koskinen.

PeU-Basketin Saiquan Jamison kiilasi itsensä ainoana palkinnoille huimalaisten lisäksi, kun amerikkalainen nappasi Vuoden sentteri -palkinnon.

Kauden ykkösviisikkoon Eurobasketin raati valitsi Huiman Prentiss Nixonin ja KaVaughn Scottin, ja heidän lisäkseen PuHu Junioreiden Trey Hallin, FoKoPo:n Gokul Natesanin ja PeU-Basketin Saiquan Jamisonin.

Kakkosviisikosta löytyy myös Kipinän amerikkalaiskaksikko Junior Robinson ja Antonio Bivins. Kunniamaininnan kaudestaan saivat lisäksi Huiman Joni Pohjonen ja Kipinän Sami Mäntymaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut