Junior Robinson palaa Kipinään: "Mestaruus mielessä"

Koiviston Kipinän paidassa I-divisioona B:ssä viime kaudella ihastuttanut taskuraketti Junior Robinson on tehnyt joukkueen kanssa sopimuksen tulevallekin kaudelle.

Vuoden vaihteessa Äänekoskelle saapunut Robinson osoittautui nopeasti sekä pelimieheksi että sopivaksi palaseksi joukkueeseen.

- Suurin syy paluulle on se, että pidän joukkuekavereista Kipinässä ja uskon että meillä on hyvät mahdollisuudet pelata finaaleissa ensi keväänäkin. Suurimmat tavoitteeni tulevalle kaudelle ovat divarin mestaruus, ja se että pystyn olemaan paras versio itsestäni joukkuekavereilleni, Junior kertoo.

Äänekoskella mies on viihtynyt erityisesti sen vuoksi, ettei tekemistä ole paljon, jonka vuoksi Robinson pystyy keskittymään täysin koripalloon.

24 pelaamassaan ottelussa Robinson teki keskimäärin 28,9 pistettä, otti 4,7 levypalloa ja jakoi peräti 9,8 koriin johtanutta syöttöä. Syöttökeskiarvollaan mies meni selkeästi kärkeen koko sarjan historiassa, ja yhden kauden yhteismäärälläkin (236) ohitti kärkeä pitäneen Jouko Järvisen (188) reilusti.

Kipinän valmennuksessa mies otetaan ilolla takaisin, viime kauden otteillaan Robinsonille olisi varmasti löytynyt ottajia korkeammiltakin sarjatasoilta.

Edit: 26.7. kello 14.30 lisätty Junior Robinsonin kommentit paluusta joukkueeseen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut