Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänekosken Huiman miehistö kasassa – Pohjonen ja Niinikoski viimeisimmät kiinnitykset

Äänekosken Huiman miehistö tulevalle I-divisioona A -kaudelle alkaa olla kasassa, kun Joni Pohjonen solmi joukkueen kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen, ja lisäksi omista junioreista mukaan on nostettu Onni Niinikoski.

Joni Pohjonen oli viime keväänä mukana nostamassa Huimaa 1B-divarista ylöspäin, ja muutama vuosi aiemmin aluesarjasta B-divisioonaan. Viime kaudella mies tilastoi keskiarvoikseen 13,2 pistettä ja 8,7 levypalloa, ja tulee olemaan tärkeä palanen Huiman joukkueessa tulevallakin kaudella.

Onni Niinikoski puolestaan sai juuri kutsun kolmanteen Susi All Stars -leiritykseen Kisakallioon lokakuun lopulle. Niinikoski oli viime viikonloppuna jahtaamassa ikäluokkansa SM-sarjapaikkaa Huiman alle 16-vuotiaiden poikien joukkueessa.

Huimalla on nyt kasassa 14 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle, eikä lisää pelaajia enää aktiivisesti tällä hetkellä haeta.

Huima avaa kautensa I-divisioona A:ssa lokakuun 10. päivä, jolloin Pankkarilla vierailee Kouvot Akatemia. Harjoituspelejä joukkue pelaa ennen divarikauden avausta vielä kolme Äänekoskella, ja viimeisenä JBA:n vieraana Jyväskylässä 4.10.