Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kipinä hukkasi voiton vahvan alun jälkeen Kaarinassa

Kun Koiviston Kipinä haastoi lauantaina I-divisioona B:ssä Kaarinassa Ura Basketin, ottelu näytti olevan taputeltu jo reilun viiden minuutin pelin jälkeen, kun äänekoskelaiset olivat karanneet jo 2–20 -johtoon.

Toisin kuitenkin kävi, kun kotijoukkuekin sai kuitenkin koneensa käyntiin, ja nousi toisella neljänneksellä jo kuuden pisteen päähän. Kipinä piti kuitenkin johtoasemasta kiinni aina päätösjakson viimeisille minuuteille.

Kaksi ja puoli minuuttia ennen ottelun loppua Ura Basketin Tatu Lehtisyrjä ja Lauri Hänninen onnistuivat peräkkäisissä kolmen pisteen heitoissa ja veivät kotijoukkueen ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon.

Takaa-ajoasemaan jääneen Kipinän hyökkäys meni pakottamiseksi, eikä pallo meinannut millään löytää tietään koriin. Kaarinalaiset veivät voiton lopulta neljän pisteen erolla.

– Koripalloa pitää pelata 40 minuuttia, 10 hyvää minuuttia ei riitä. Ei edes hyökätty hirveän hyvin, mutta jos tehdään 90 pistettä niin sen pitäisi riittää. En tiedä miksi ajoittain lopetettiin pelaaminen, hyökkäys seisoi ja puolustus passivoitui, Kipinän päävalmentaja Joni Hautsalo harmitteli.

Tappion myötä Kipinä aloittaa joulutauon karvaissa tunnelmissa, vaikka joukkue keikkuu sarjataulukon piikkipaikalla hävittyään syyskaudella ainoastaan kaksi ottelua. Tauolta joukkue palaa 11.1., kun se saa Liikuntatalolle vieraakseen Jyväskylän Weikot.