Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huima kaatui saappaat jalassa

Lähtökohdat eivät olleet Huiman puolella, kun joukkue kohtasi I-divisioona A:ssa perjantai-iltana HBA-Märskyn vieraskentällä.

Äänekoskelaisten sairastuvalla oli tunkua, kun matkasta puuttui viisikollinen pelaajia. Timi Puittinen ja Kalle Kalin olivat mukana, mutta tällä kertaa valmentajan paikalla, kun myös Tommi Koskinen ja Otto Jämsen joutuivat jäämään kotiin.

Helsinkiläisten vahvan alun jälkeen Huima roikkui 10 pisteen tuntumassa viimeiset kolme jaksoa, mutta HBA:n alussa repimä ero riitti pisteiden jäämiseen kotijoukkueelle.

Seuraavan ottelunsa Huima pelaa reilun viikon päästä, kun sarjataulukossa juuri äänekoskelaisten edellä oleva Tapiolan Honka vierailee Äänekoskella sunnuntaina 27.2.

HBA-Märsky – Äänekosken Huima 81-65 (22-11, 20-21, 23-19, 16-14)

Huima: Onni Niinikoski 0/0, Karo Puittinen 24/5/5 syöttöä/4 riistoa, Kasperi Häkkinen 4/6, Roni Hälikkö 3/4, Joonas Makkonen 4/1, Santeri Mäntynen 9/5/4 syöttöä, Joni Pohjonen 21/8.