Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sarjakärki Kipinä jatkaa kauttaan tavoitteenaan voittaa jäljellä olevat pelit

Koiviston Kipinä pääsee sunnuntaina vihdoin jatkamaan kauttaan I-divisioona B:ssä reilun kahden kuukauden tauon jälkeen tänään sunnuntaina.

Koronan keskeytettyä kauden joulutauon jälkeen, äänekoskelaiset keskittyivät harjoittelemaan kauden jatkoa ajatellen.

– Tammikuu harjoiteltiin suomalaisvoimin täysillä. Vaikuttaa siltä, että omat pojat ovat saaneet lisää pelirohkeutta, ja tuntuu että pelataan aktiivisemmin, joukkueen päävalmentaja Joni Hautsalo kertoo.

Kipinän amerikkalaiskaksikko Junior Robinson ja Chris Wray vaihtui pitkäksi venyneen tauon aikana koronahankaluuksien takia Ricardo Glenniin ja Josh McFolleyyn.

– Uusi amerikkalaiskaksikko vaikuttaa hyvältä, ja molemmat haluavat että joukkueen suomalaiset osallistuvat myös aktiivisemmin. Etenkin iso kaveri (Glenn) on sellainen, jollaista ei divarissa ole aiemmin tullut itseäni vastaan, Hautsalo paljastaa.

Takamiehen tontilla Junior Robinson on vaikeampi korvata, ja Josh McFolley tuokin oman lisänsä etenkin pelinrakenteluun. Myös miehen heittotaitoon Kipinässä luotetaan.

Tulostavoitteita sarjaa johtava Kipinä ei ole loppukaudellekaan asettanut, vaan tarkoitus on lähteä voittamaan jokaista jäljellä olevaa peliä ja katsoa mihin se lopulta riittää huhtikuussa.

Runkosarjaa on pelaamatta neljän pelin verran, ja Kipinän urakka alkaa heti tänään, kun Jyväskylän Weikot vierailevat Liikuntatalolla.

– Lähdetään pelaamaan peli kerrallaan ja nautitaan. Kiva että päästään pelaamaan yleisön eteen, ja toivottavasti katsojat löytävät paikalle heti sunnuntaina, Hautsalo toivoo lopuksi.