Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HuimaUrhon Cup-taival päättyi

HuimaUrho sai Suomen Cupin toisella kierroksella vastaansa MyPan voittaneen Tuusulan Palloseuran. TuPs pelaa Kolmosta samassa lohkossa mm. Fc Kuusysin kanssa Etelä-Suomessa.

Ottelu alkoi vieraiden hallinnalla HuimaUrhon tunnustellessa vauhtia. Pikkuhiljaa kotijoukkuekin pääsi lopulta peliin mukaan. 27. minuutilla vieraiden hyökkääjä kaadettiin rangaistusalueella, seurauksena pallo pilkulle. Vieraiden kapteeni Taneli Pitkänen sijoitti pallon varmasti verkkoon ohi hyvin mukana olleen kotijoukkueen maalivahdin. HuimaUrhokin sai pari kolme paikkaa laittaa palloa pömpeliin, mutta vielä ei onni ollut myötä. Hieman ennen jakson päätösvihellystä TuPs meni 0-2 johtoon, kun Eelis Simpson pääsi puttaamaan pallon tyhjiin.

Toiselle jaksolle tultaessa HuimaUrho teki kolme vaihtoa. Vaihtojen myötä kotijoukkue hallitsikin jakson alkua. Vain neljän minuutin pelin jälkeen Roni Heinonen murtautui laidalta ja pääsi laukomaan. Vieraiden maalivahti sai vielä laukauksen torjuttua, mutta paluupalloon hän ei enää ehtinyt ja Riku Rautiaisella oli helppo työ kaventaa lukemat 1-2 taululle. Mainittakoon että Riku päätti samalla myös vieraiden maalivahdin Tero Velakosken yli 300 minuuttia jatkuneen nollaputken. Jakson edetessä pikkuhiljaa hallinta siirtyi taas vieraille. Kotijoukkue ei enää ylärimaa lähemmäksi päässyt maalia. Vieraat saivat vielä pallon kertaalleen verkkoon Joona Tiiran toimesta vartti ennen päätösvihellystä. Loppulukemat 1-3 eivät jättäneet selittelyille sijaa. Kotijoukkue kiittää runsasluista yleisöä kannustuksesta.

Kotijoukkueen kapteeni Joni Terho luonnehti ottelua näin.

– Vähän jäätiin taas alussa telineisiin ja hävittiin kaksinkamppailuita. Pikkuhiljaa päästiin peliin mukaan ja saatiin muutama paikka joista olisi voitu iskeä. Kaveri pelasi tosi viisaasti pitkää palloa ja oli valmiina kakkospalloilla saaden siten hallintaa itselleen. Toisen jakson alkuun hyvä 10 minuuttia, mikä ei kuitenkaan riittänyt kuin yhteen maaliin. TuPs oli tosi fyysinen joukkue ja pelasi fiksulla taktiikalla, kunnia heille. Hyvä taistelu kuitenkin meiltä, tästä hyvä jatkaa keskeneräistä matkaa!

Myös valmentaja Janne Lahti kommentoi peliä hyvin samansuuntaisesti.

HuimaUrhon kausi Nelosessa starttaa 29.4. klo 19.00 kun tekonurmelle saapuu vieraaksi BET.