Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sarja-avauksesta tappio

Perjantaina 29.4. koitti odotettu hetki. Huiman ja Urhon yhteistyöstä syntynyt HuimaUrho avasi kautensa kotikentällään Nelosessa. Vastaan saapui vahvan äänekoskelaistaustan omaava BET, Jyväskylästä.

Ottelun alku oli kotijoukkueelta varovainen ja BET ottikin otteen itselleen. Avausmaalia saatiin odotella lähes parikymmentä minuuttia. Vieraiden liukasliikkeinen hyökkääjä Timo Nousiainen karkasi puolustuslinjasta läpi ja sijoitti pallon varmasti verkkoon. Ottelu jatkui vieraiden otteessa tämänkin jälkeen. HuimaUrhon maalivahti Riku Ripatti joutui pari kertaa venymään huipputorjuntoihin vieraiden läpiajoissa. Lukemat 0-1 jäivät kuitenkin taukolukemiksi.

Toisen jakson alussa nähtiin ruma tilanne, kun ottelun avausmaalin iskenyt Timo Nousiainen tuli kovasta juoksusta HuimaUrhon topparin jaloille. Seurauksena tästä oli ulosajo suoralla punaisella kortilla. Tämän jälkeen vieraat kävivät ehkä hieman varovaiseksi, ja kotijoukkue otti hallinnan itselleen. Hyvin luutinut vieraiden puolustus piti kuitenkin HuimaUrhon pois paraatipaikoilta. Lisää kylmää vettä kotijoukkueen niskaan tarjosi vieraiden Tino Puroaho lisäten vierasjohdon 0-2 lukemiin 53. minuutilla. Ottelun lopun kotijoukkue painoi päälle mutta kuitenkin tuloksetta. Kamppailussa nähtiin myös toinen ulosajo kun kotijoukkueen Riku Rautiainen ajettiin toisella keltaisella ulos. Pisteet matkasivat siis Jyväskylään lukemin 0-2.

HuimaUrhon kapteeni Joni Terho kommentoi ottelua näin:

– Alkuun oltiin taas aivan telineissä. Vastustaja liikkui hyvin ja ansaitsi johtomaalinsa. Pieniä pilkahduksia meiltä mutta kokonaisuudessaan vaisu avausjakso.

– Toiselle jaksolle vähän parannettiin. Mutta vaikka kaveri saikin ensin punaisen kortin niin ei päästy käytännössä maalipaikoille ollenkaan.

– Kovin sekavaa ja ujoa on vielä meidän peli. Kaveri oli oikein liikkuva ja tuon verran parempi. Jatketaan hommia ja koitetaan parantaa joka peliin.

Seuraavan kerran miesten jalkapalloa Äänekoskella nähdään 10.5. kun HuimaUrho2 pelaa Vitosta klo 18.30, vastustajaksi silloin saapuu KaDy. Nelosessa seuraava kotiottelu on puolestaan 13.5. klo 19.00, vastaan saapuu silloin ViPa.