Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HuimaUrho taipui kotonaan, sarjakakkonen KaPa-51 Kangasniemeltä vei tiukan ottelun

Perjantain kuulaassa syyssäässä Suolahden nurmelle HuimaUrhon vieraaksi saapui sarjakakkonen KaPa-51, Kangasniemeltä. HuimaUrho lähti otteluun viidenneltä sijalta.

Matsi starttasi kotijoukkueen komennossa. Muutamia paikanpuolikkaita HuimaUrho loi heti alkuun. Yksi rankkarinaihiokin oli, mutta pilli pysyi taskussa.

Hieman vajaan puolen tunnin kohdalla sitten Heinosen veljekset huudattivat yllättävänkin runsasta kotiyleisöä. Jeremias syötti Ronin läpi ja velipoika viimeisteli ansaitun kotijohdon. Vieraillakin oli paikkansa mutta kotijoukkueen puolustus pelasi vahvalla tasolla ensimmäisen jakson.

Yksi nukahdus jaksolle kuitenkin sattui ja se riitti. Vieraiden roiskimista pitkistä palloista yhteen ei aivan kotijoukkueen maalivahti kerennyt. Aati Vehmala kiitti ja tuikkasi yhdellä kosketuksella pallon maaliin.

Jakson lopussa nähtiin myös todella törkeä tilanne. HuimaUrhon maalin syöttänyttä Jeremiasta ajettiin jääkiekkotermein rumasti päähän kohdistuneella taklauksella tilanteen jälkeen. Selvältä vaikuttanut ulosajo jäi kuitenkin viheltämättä ja kaikkien paikallaolleiden ihmetykseksi ei edes varoitusta noussut tilanteesta. Jeremias ei onneksi loukkaantunut vaarallisen näköisessä tilanteessa pahemmin.

Toisen jakson alkuun vieraat painoivat kovaa. Vain kahden minuutin pelin jälkeen Jarno Reinikainen pääsi laukomaan vieraat johtoon vahvan painostuksen päätteeksi. Vieraat loivat vielä pari vaarallisen näköistä paikkaa mutta ne kotijoukkue onnistui puolustamaan.

Vieraat alkoivat pikkuhiljaa väsymään ja hallinta siirtyi koko ajan enemmän kotijoukkueelle. KaPa tukki kuitenkin keskustan hyvin ja pallonhallinnasta huolimatta kovinkaan moneen laatupaikkaan ei kotijoukkue päässyt. Jeremiaksella oli yksi tilanne, jonka maalivahti onnistui vaivoin torjumaan.

Jakson lopussa vielä leijonaakin kovemmin taisteleva sisupussi Jussi Pietiläinen ajettiin toisella keltaisella ulos. Enempää maaleja ei nähty ja sitä myöten pisteet lähtivät kangasniemeläisten matkaan lukemin 1–2.

– Ketuttaa aika rankasti. Vastassa fyysinen ja hyväkuntoinen porukka. Pelattiin hyvällä hengellä ensimmäiset 35 minuuttia. Peli oli täysin meidän käsissämme, eikä kaverilta nähty juuri muuta kuin pitkää palloa. Alakerta jälleen ensimmäisen jakson aivan loistava, tuumasi kapteeni Joni Terho pian ottelun jälkeen.

– Tauolla tapahtui sitten jotain ja peli meni aivan puuroksi, eikä oikein päästy tonteille muutamaa paikkaa lukuun ottamatta koko toisella jaksolla. Tuon verran kaveri oli parempi ja sehän riittää tässä pelissä, sai Terho harmitukseltaan lopulta jatkettua.

HuimaUrholla on jäljellä Nelosessa vielä kaksi ottelua. Ensi viikolla torstaina matkataan Palokkaan sarjakärki Rangersin vieraaksi. Ja kauden päättävä kotiottelu puolestaan pelataan näillä näkymin Äänekosken keskuskentän nurmella lauantaina 24.9. klo 14.00, vastaan silloin saapuu JIlves. Tuo päivä on varsin tapahtumarikas, koska myös Huiman naiset pelaavat kotiottelunsa heti perään. Päivään on viritteillä myös hieman oheistapahtumaakin.